Tuesday, 10 February 2015

Tudung Kanak-Kanak

Assalamualaikum w.b.t

Masih tercari-cari tudung untuk anak-anak anda? Kami bawakan tudung yang sangat berkualiti dan senang di urus. Dari newborn hingga 5 tahun. Material yang digunakan adalah cotton. Jadi tak perlu risau sebab anak akan selesa pabila memakainya.
.
 Untuk batch pertama kami keluarkan 9 warna. Jadi uols boleh cari kami di INSTAGRAM : @cyrusamiera_ untuk lihat warna-warna yang lain :)


 photo sign_zpsb4ae9465.png

Tuesday, 23 December 2014

Headquarters (HQ) SNE Marketing - Restock Product SNE Kapsul Dll

Assalamualaikum w.b.t
Siang tadi, ke HQ lagi kami 3 beranak. Cyrus duduk kat daycare Little Caliph sat. Cuaca hujan so duduk diam-diam dengan teacher ye hehehe. Alhamdulillah, order produk-produk SNE sangat-sangat memberangsangkan sejak semalam. Minggu lepas dan minggu ini memang kami berulang sahaja ke HQ. Ingatkan restock lebih dapat bertahan sehari dua tetapi malangnya, habis licin semua. Alhamdulillah.
.

Sudah lebih 2 tahun kami suami isteri berjodohan dengan SNE Marketing. Dari ZERO sehingga sekarang. Syukur alhamdulillah. Usaha usaha usaha. Pasti Allah SWT bantu. 
.

Since siang tadi hujan lebat teramat sangat jadi ibu dengan Hannah Zulaikha stay dalam kereta je. Hmmm nampak matang dah anak ibu. Padahal umur baru setahun satu bulan. Senang dah nak pakaikan dia tudung. Dah takde tarik-tarik macam dulu. GOOD GIRL! Balik dari HQ Hannah dah terbungkak tidoq. Penat sangat agaknya ikut ibu ayah cari rezeki hehehe.
.

Doakan saudara kita di Pantai Timur selamat dari bencana banjir. Amin. Ok bye!



 photo sign_zpsb4ae9465.png

Diamond White Hydration Sleeping Mask - Atasi Masalah Jeragat, Parut Jerawat

Assalamualaikum w.b.t

Wanita dan kecantikan langsung tidak dapat dipisahkan. Dari siang bawa ke malam sentiasa menjaga penampilan. Tapi adakalanya bila tiba waktu malam, dengan keadaan tubuh badan yang sangat letih selalunya kita akan lupa untuk merawat wajah sebelum tidur. Kesannya, apabila bangun pagi kulit muka tersangat berminyak, tidak bermaya dan tidak selesa. Ini juga secara tidak langsung akan mempengaruhi mood kita setiap hari. 
.

Okay hari ini saya nak kongsikan tentang satu lagi produk terbaru dan terhangat dari SNE Marketing iaitu Diamond White Hydration Sleeping Mask. Khas untuk anda yang nak sangat kulit cantik dan sihat. Ramai juga yang bertanya apakah kelebihan Diamond White Hydration Sleeping Mask ini sehingga menjadi kegilaan wanita zaman sekarang. Kandungan Diamond White Hydration Sleeping Mask adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan dan HALAL. Juga diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia Antara fungsi Sleeping Mask ini antaranya ialah :
  • Memutihkan wajah
  • Mengurang dan memudarkan bintik hitam/jeragat
  • Menghilangkan parut di wajah
  • Mengecilkan liang pori
  • Melembapkan kulit
  • Mengurangkan pembentukan garis halus
  • Mengkhasiatkan kulit
.

Diamond White Hydration Sleeping Mask sangat mudah digunakan. Hanya sapukan di wajah waktu malam sebelum tidur dan biarkan ianya sehingga pagi. Lakukan rutin sehingga satu minggu dan anda akan dapat lihat hasilnya yang sangat luar biasa.

Diamond White Hydration Sleeping Mask - Normal Price RM149.00 (65g)
Best Price - Whatsapp 0163334507


 photo sign_zpsb4ae9465.png
Copyright 2013-2014 | Templates Reserved for Cyrus Amiera™ | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™