Tuesday, 8 July 2014

Breastfeeding Jubah for Aidilfitri (Open order NOW)

Assalamualaikum w.b.t

Salam 10 Ramadhan. Alhamdulillah masih punya kesempatan untuk sama-sama beribadah di bulan penuh keberkatan ini :) So, arini just nak inform Amiera Hijab da mula buka tempahan Jubah Hanan (Sequin) untuk hari raya Aidilfitri yang bakal menjelang beberapa minggu lagi.
.
Konsep pre order kali ini ambil masa 1-10 hari kerana tempahan raya semakin banyak. Tapi insyaAllah pihak kami akan cuba sehabis baik untuk deliver by pos kepada anda sebelum hari raya.
.
FYI, tempahan jubah Hanan akan ditutup pada hari esok 09 Julai 2014. Jadi masih punya masa untuk uolls submit order. Kat bawah ni contoh warna-warna jubah yang available. Untuk lihat gambar selebihnya boleh ke instagram Amiera Hijab.
 
 
 
Sedikit pencerahan mengenai jubah Hanan by Amiera Hijab ialah
  • Material yang digunakan adalah Heavy Satin
  • Zip di dada untuk memudahkan anda menyusukan bayi. 
  • Zip di pergelangan lengan untuk memudahkan mengambil wudhuk

Sekiranya berminat boleh hantarkan order anda ke amierahijab@gmail.com. Tempahan hanya diterima melalui email. Tiada tempahan yang akan diterima melalui SMS/Whatsapp/PM di inbox. Sekian, wassalam :)


 photo sign_zpsb4ae9465.png

Friday, 23 May 2014

Iqa Plain Wide Shawl (Chiffon) by Amiera Hijab

Assalamualaikum w.b.t

Ada tak kat sini penggemal chiffon shawl? Dulu kan, kita cukup tak suka pakai shawl material chiffon. Lagi suka pakai material cotton kononnya. Tapi bila dah cuba pakai terus jatuh cinta gitu :p Al-kisahnya, since dah mula berubah perlahan-lahan kearah menutup aurat yang lebih sempurna so sangat lah susah nak cari shawl yang bersaiz besar dan lebar. Maka di situlah bermulanya idea untuk keluarkan produk sendiri (Iqa Shawl). 
.
Memang material chiffon ni agak jarang, tapi kita nasihatkan supaya korang pakai inner labuh. Memang susah nak dapat inner labuh sekarang ni. Tapi jangan bimbang, macam mira memang mira ada inner labuh. Tapi kadang-kadang mira tak pakai inner labuh tu tapi mira gantikan dengan OUTER TUDUNG SYIRIA. Tudung syria tu kan ada inner dan outer dia. So inner dia uolls tak payah pakai. Pakai outer dia je. Pinkan bawah dagu. So dah jadi inner. So pakailah outer syria yang labuh size M or L or XL. Sekarang dah takde masalah lagi nak bergaya dengan menutup aurat kan? :)


.
Iqa Plain Wide Shawl by Amiera Hijab ni ukuran dalam 200cm x 85cm gitu. So memang cukup sempurna untuk cover bahagian dada dan belakang kita inshaAllah. Harga pulak mampu milik. Sehelai RM35.00 sahaja tidak termasuk postage. Bentuk tudung adalah end curve di kedua-dua bahagian hujung shawl. 
.
Boleh tengok testimoni-testimoni customer di instagram rasmi kami. Search je amierahijab inshaAllah jumpa hehehe :p


 photo sign_zpsb4ae9465.png

Thursday, 24 April 2014

SNE Mega Promotion is Back!! Murah Murah Murah!

Assalamualaikum w.b.t
Wowwww promosi datang lagi. Buat yang ketinggalan nak grab promosi time CNY beberapa bulan lepas, now SNE Marketing tawarkan promosi mega ini sekali lagi. MasyaAllah banyak sangat-sangat penjimatan yang di tawarkan.
Pakej A
3 kotak SNE Kapsul + 3 kotak Beutskin Essence + 2 kotak Excel Tea + 2 kotak Seabuck Active hanya RM1200.00 sahaja (jimat RM690.00)
**Member SNE penjimatan sebanyak RM324.00

Pakej B
3 kotak SNE Kapsul + 3 kotak Artercardy Essence + 2 kotak Excel Tea + 2 kotak Seabuck Active hanya RM1200.00 (jimat RM660.00)
**Member SNE penjimatan sebanyak RM291.00

Pakej C
3 kotak SNE Kapsul + 3 kotak Wis-D Essence + 2 kotak Excel Tea + 2 kotak Seabuck Active hanya RM1200.00 (jimat RM660.00)
**Member SNE penjimatan sebanyak RM261.00

Pakej D
3 kotak SNE Kapsul + 3 kotak Rebond Essence + 2 kotak Excel Tea + 2 kotak Seabuck Active hanya RM1200.00 (jimat RM660.00)
**Member SNE penjimatan sebanyak RM288.00
.
Korang boleh kira sendiri penjimatan yang di berikan. Memang tak rugi. Siap boleh buat stok lagi tau. Kalau tak mampu beli sorang-sorang uolls share beli dengan kawan-kawan. Haaa manyak untung jugak tu. Time ni la uolls nak berjimat tau. Dapat beli BEUTSKIN ESSENCE murah, SNE KAPSUL murah, EXCEL TEA murah, ARTERCARDY murah, SEABUCK ACTIV murah, WIS-D murah, REBOND ESSENCE murah juga. Waaa semua murah sangat lah.
.
Semua produk adalah ready stock. In shaa Allah order arini, payment arini akan diposkan juga arini. Dengan syarat pembayaran penuh adalah sebelum jam 6.00 petang. Btw, promosi mega ini berakhir pada 30 APRIL 2014 taw. So grab cepat!!
.
Dengan pembelian pakej ini anda akan dapat
✔️ FREE POSTAGE ALL OVER MALAYSIA (Sabah/Sarawak included)
✔️ FREE MEMBERSHIP WITH MINIMUM PURCHASE AT RM150.00 only
✔️ FREE CONSULTATION ABOUT PRODUCT
✔️ FREE 3% CASH REBATE FROM SNE MARKETING
✔️ FREE GIFT

CYRUS AMIERA
SNE REGISTERED STOCKIEST
0193314022/0163334507

 photo sign_zpsb4ae9465.png
Copyright 2013-2014 | Templates Reserved for Cyrus Amiera™ | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™